A rendészet a jövőben kiemelt figyelmet fordít az Avason jelentkező problémákra

Megosztás

A társasházak gyakori problémája a csendháborítás, a rongálás és a szemetelés. Szarka Dénes és a rendészet felveszi a harcot a renitens lakókkal.

“Az utóbbi hónapokban többször egyeztettünk a Rendészet vezetőségével az Avas városrészen (és egyébként a város többi részén is) elszaporodott guberálással és illegális szemétlerakással kapcsolatban.” – kezdi beszámolóját Szarka Dénes önkormányzati képviselő.

Több esetben a rendészek intézkedtek már a kukarácsokat felfeszegető (és ezzel társasházi tulajdont rongáló) és a kukákat kipakoló egyénekkel és csoportokkal szemben. Szintén több alkalommal szabtak ki büntetést kamerafelvételek, lakossági észrevételek és tettenérés alapján azokkal a közösségi együttélésre köpő emberekkel szemben is, akik a nem használt bútoraiktól és elektronikai cikkeiktől úgy szerettek volna megszabadulni, hogy azt kiszórják az utcára, a kukák mellé, vagy csak simán a zöldterületre.

Az ilyen és ehhez hasonló problémák elkerülése érdekében a Rendészet munkatársai csapatszolgálat keretében járták be a területet szombaton. Szarka Dénes Facebook-bejegyzésében hangsúlyozza, hogy nem ez volt az utolsó ilyen akció.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek